Besplatna dostava!
  Besplatna dostava!
  • Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Moje zdravlje i sokovi - Juicy Juice Shop

  Moje zdravlje i sokovi

  Autor: JuicyJuice Shop
  03.12.2020.

  Volimo svež sok od voća ili povrća

  Sada imate mogućnost začiniti svoj život potpuno novim ukusom i uporedo uraditi nešto novo za svoje zdravlje. Možete štititi vaše telo od mnogih bolesti i ujedno dodati potrebnu energiju. 
  Nemamo na umu prevoditi Vam nove naučne studije o pozitivnom učinku voća i povrća i govoriti Vam šta biste trebali uraditi za Vaše zdravlje.

  Činjenica je da naše telo zahteva ishranu i možemo ju obezbediti pomoću svežih sokova od voća i povrća. Ako se ne hranimo adekvatno, bićemo osetljiviji na mnoge bolesti. Svi dobro znamo onaj osećaj kada nas obori neki virus ili bacil. Tada se bespomoćno znojimo u krevetu a o radosti za životom ne može biti ni reči. 
  Jako zdravlje je je osnova svega što nam omogućuje uživanje u život!!!

  ZAŠTO JUICY-JUICE HLADNO CEĐENI SOKOVI?
   Da li ste nekada probali pojesti čitav ananas odjednom? I to svaki dan u roku od mesec dana. Probajte... kladimo se da posle nekoliko dana nećete hteti ni da vidite ananas. Suština je da je mnogo jednostavnije popiti sok nego jesti velike količine voća i povrća.

  U čemu su sokovi bolji od čvrste hrane?
  Kada cedimo voće i povrće, naš organizam dobija više hranljivih materija nego da jedemo čvrstu hranu. To je zato što telu sirovine pripremamo u tečnoj fazi koja se veoma brzo apsorbuje. Konzumiranjem čvrste hrane opterećuje se probavni sistem i troši energija na varenje. 

  Efikasnost varenja voća i povrća u čvrstom stanju je 17% a varenje traje 3-5 časova. Eliminisanjem vlakana i pijenjem soka povećava se efikasnost varenja na 68% i skraćuje se vreme varenja na 10-15 minuta.

  Izvor: eujuicers
  Loading...